Velmi levné letenky do Bangkoku

20. 03. 2012     Rádi cestujeme

Qatar Airways nyní nabízí velmi levné letenky z Budapeště do Bangkoku - návrat do Vídně. Zpáteční letenka vč. tax stojí hezkých 10 558 korun. Připisujeme také levné ubytování v Bangkoku. Abyste dosáhli na cenu 10 558 korun za letenku, je nutné po kliknutí a přesměrování na prodejce vybrat možnost návratu z jiného města. Na konci článku najdete obrázkový návod, jak na to.

Štítky:
Letenky do Bangkoku, Letenky do Thajska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Velmi levné letenky do Japonska

    (18.02.2012, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky do Japonska nyní nabízí ruská aerolinka Aeroflot. Odlet je sice z Říma, ale za velmi nízkou cenu. Cena zpáteční letenky je necelých 6 500 korun. Do Říma vás levně dopraví např. Wizzair z Brna, o něco dráž z Prahy. Pro srovnání uvádíme také nejlevnější letenky do Japonska z Prahy.

  • Velmi levné letenky do Afriky a Indie s cenou pod 9 tisíc

    (02.11.2012, Rádi cestujeme) Saudi Arabian Airlines má nyní v nabídce akční letenky do Etiopie, a velmi levné letenky do indického Dillí. Za zpáteční letenku na africký kontinent požaduje aerolinka jen 8 329 korun. Zpáteční let do Indie stojí od 8 770 Kč. V obou případech je odlet z Říma.

  • Velmi levné letenky do Thajska a z Prahy

    (02.02.2012, Rádi cestujeme) Pokud plánujete poznávat Thajsko, můžou vám přijít vhod levné letenky společnosti Emirates. Aerolinka nabízí letenku z Prahy do Bangkoku od 10 545 korun. V tabulkách vypisujeme také levné ubytování v Bangkoku. Pokud sečteme nejlevnější ubytování a letenky, tak dvě osoby zaplatí za deset nocí 23 869 korun.

  • Velmi levné letenky do Brazílie

    (23.10.2011, Rádi cestujeme) K opravdu levným letenkám patří dnešní nabídka od aerolinky Alitalia, která nabízí letenky do Brazílie za hezkých 10 995 korun. Je akorát nutné při objednávce zadat odlet z Budapeště do Ria, a zpáteční let navolit do Mnichova (tak se nelekněte, až kliknete na odkaz v tabulce - partnerská stránka vás sice bude informovat o částce cca. 18 000, vy však změňte zpáteční let, poté se zobrazí správná cena 10 995 Kč). U druhé trasy zvolte odlet z Prahy do Sao Paula, a za návratové letiště zvolte opět Mnichov.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.