KLM nabízí novou originální službu: Seznamka v letadle

22. 03. 2012     Letenky levně

Chcete vědet kdo bude cestovat na Vašem letu s KLM? Využijte službu KLM Meet & Seat – první svého druhu. Velmi jednoduchý způsob jak se seznámit se svými spolucestujícími na Vašem letu. Dostupná je zatím na KLM letech mezi Amsterdamem a Atlantou, Buenos Aires, Kapským Městem, Houstonem, Johanesburgem, Los Angeles, Mexico City, Nairobi, New Yorkem.

Štítky:
KLM

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizzair zavádí Discount club

    (05.11.2012, Rádi cestujeme) Letecký přepravce Wizzair spouští "novou" službu Discount club. Slovo "novou" uvádíme v uvozovkách, protože o úplnou novinku až tak nejde. Jde o upravenou verzi dříve zavedeného Xclusive clubu. Pokud jste byly členy tohoto Xclusive clubu, tak již jim nejste. Nově jste členy Discount clubu. A co to pro vás znamená?

  • WizzAir nabídne novou linku z Brna od 431 Kč

    (10.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir včera představila novou linku z Brna do Nizozemska. Od 16. prosince 2011 budou provozovány lety na trase Brno – Eindhoven vždy dvakrát týdně (pondělí a pátek). Eindhoven se tedy stane třetí destinací dostupnou z letiště Brno Tuřany.

  • Aerolinka SmartWings nabízí novou linku do Španělska!

    (17.10.2011, Akční letenky.cz) V pátek oznámila česká letecká společnost SmartWings rozšíření svojí nabídky letů o další destinaci ve Španělsku. Kromě Barcelony, Malagy, Las Palmas, Mallorky, Tenerife a Valencie tak přepravce začne létat také do Bilbaa. Nové spojení Praha – Bilbao (BIO) bude provozováno každé pondělí a pátek v období 1. červen – 1. říjen 2012.

  • Levnější letenky s novou službou aerolinky WizzAir!

    (04.04.2011, Akční letenky.cz) Cestujete rádi, často a pokud možno levně? Ano? Určitě vás pak potěší nová služba maďarské nízkonákladové aerolinky WizzAir, která nabízí členství v klubu Wizz Xclusive Club. Zláštní nabídka platí od 31. března do 15. dubna. Za roční členství v klubu, které vám přinese mnoho výhod, nyní zaplatíte zaváděcí cenu 270 Kč (nebo €9,99).


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.