Letenky do Bangkoku za necelých 9 000 Kč

02. 04. 2012     Rádi cestujeme

Máte-li v plánu vycestovat za exotikou, například do Thajska, budou se vám hodit aktuální akční letenky do Bangkoku. Za krásných 8 944 korun doletíte z Milana do Bangkoku. Cena je za zpáteční letenku, vč. tax. Připisujeme také levné ubytování.

Štítky:
Letenky do Bangkoku, Letenky do Thajska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do New Yorku za necelých 7 000 korun

    (26.08.2012, Rádi cestujeme) Alitalia znovu překvapuje svými cenami letenek. Opět jsou k dispozici letenky z Evropy do USA za necelých 7 000 korun. Za zpáteční letenku do New Yorku zaplatíte jen 6 836 korun. Odlet je z Ženevy, návrat zpět do Benátek. Pokud pro návrat zvolíte milánské letiště je letenka o pár set dražší.

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  

  • Akční letenky: do Madridu za necelých 800 korun

    (03.09.2011, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky vedou trošku oklikou a to přes letiště v Bergamu. Leťte na Sardinii za necelých 1 500 korun, taktéž Sicílie. Za zpáteční letenku do Madridu zaplatíte dokonce pouze zhruba 777 korun! Odlety jsou z Brna. V ceně jsou taxy a jedno příruční zavazadlo. V ceně není zahrnut poplatek za platbu, který za určitých podmínek může být nulový. Více informací k nulovému poplatku najdete zde.

  • Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

    (30.03.2012, Rádi cestujeme) Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.