Letenka na poslední chvíli: levně do Mexika

10. 04. 2012     Rádi cestujeme

Velmi levné letenky do Mexika jsou nyní v nabídce u dopravce Tui Airlines Belgium. Ten nabízí zpáteční let do Cancunu za hezkých 9 241 korun (prodejce Pelikan). Doba pobytu v Mexiku je jeden týden. Odlet je již za 3 dny a to 13. dubna. Letenku můžete objednávat zde. Ubytování na těchto stránkách.  

Štítky:
Letenky do Cancunu, Letenky do Mexika

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenka na poslední chvíli za 862 korun

    (12.09.2011, Rádi cestujeme) Nebývá to zvykem, aby nízkonákladový dopravce nabízel letenky na poslední chvíli za akční ceny. A proto je dnešní nabídka Wizzairu tak trochu raritou mezi akčními letenkami. Wizzair nabízí levné letenky z Prahy do Osla a to za necelých 900 korun. A termín? 23. až 26. září (pátek-pondělí), odlet je tedy za necelých 14 dnů.  

  • Letenky na poslední chvíli: Florida za 5 580 Kč

    (12.04.2012, Rádi cestujeme) Pokud máte dobrodružnou povahu a vaší dovolenou nepotřebujete nutně dlouho předem plánovat, může vás zaujmout nabídka levné letenky společnosti Thomson Flights. Ta nyní nabízí velmi, velmi levnou zpáteční letenku z Manchesteru do Orlanda na Floridě. Cena zpáteční letenky je jen 5 580 korun. Odlet je již za týden. Týdenní pobyt (ubytování pro dvě osoby + dvě zpáteční letenky) vás může stát jen 15 801 korun. Samozřejmě cenu zvýší také doprava do Manchesteru, pokud zrovna v tomto městě nemáte bydliště.

  • Na Lanzarote od 2.375,- Kč

    (23.11.2012, Letenky levně) Pokud byste chtěli ještě na poslední chvíli odletět do tepla za koupáním, můžete využít nabídky levných letenek z Frankfurtu na Lanzarote.

  • Ryanair: poslední šance získat levné letenky od 219 Kč

    (12.10.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair připravila svým zákazníkům další ze svých akčních nabídek, která platí do 13. října! Na svém webu nabízí přepravce jednosměrné palubní lístky od 219 Kč. Cestovní období je stanoveno na 1. listopad – 31. leden 2012. Aerolinka ještě stále létá z moravské metropole do Itálie, Španělska a Anglie.


Sponzorované odkazy


Letenky do Mexika

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.