Leťte levně na olympiádu! Zpáteční letenky z Prahy do Londýna od 3.330 Kč.

11. 04. 2012     Letenky levně

Letní olympijské hry se uskuteční v Londýně od 26. července do 12. srpna. Pro našince je to nejspíše nadlouho poslední šance, jak se podívat na vrcholný sportovní svátek levně a rychle. Lety do Londýna trvají dvě hodiny a jsou stále dostupná v příznivých cenových relací.

Štítky:
Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky Brno-Londýn od 197 korun

    (12.04.2011, Rádi cestujeme) z Brno Tuřany do Londýn Stansted - odlet 25.5./přílet 31.5. Ryanair (objednat) 856 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.

  • Praha – Londýn (Luton) za 2 tisíce

    (01.08.2012, ) Pokud plánujete na konci léta nebo na začátku podzimu výlet do dějiště letních olympijských her, doporučujeme Vám využít akční nabídku na levné letenky do Londýna pro období září – říjen 2012. Se společností Wizzair Hungary můžete letět z Prahy do Londýna a zpět za částku kolem 2 tisíc. Jedná se o přímý let, tudíž se vyhnete otravným přestupům. Odlet: Praha Ruzyně Přílet: Londýn – Luton Využijte této skvělé nabídky a udělejte si svůj vlastní eurovíkend v Londýně. Volné termíny pro levné letenky do Londýna naleznete zde

  • Levné letenky: leťte s Austrian Airlines od 1980 Kč

    (09.11.2011, Akční letenky.cz) Právě teď nabízí rakouská letecká společnost Austrian Airlines levné letenky po celém světě od 1980 Kč včetně poplatků. Nejvíce letů provozuje aerolinka ze svého hlavního letiště ve Vídni, které je dobře dostupné i pro obyvatele České republiky.


Sponzorované odkazy