Hledáme co nejlevnější letenky do Barcelony

29. 04. 2012     Rádi cestujeme

Nejlevněji cestovat do Barcelony z Česka je možné s přestupem v Milaně nebo v Benátkách. Ceny za zpáteční letenku startují od cca. 1 000 Kč. Lety zajišťují dopravci Ryanair a Wizzair. Připisujeme také nabídku ubytování v Barceloně.

Štítky:
Letenky do Barcelony, Letenky do Španělska, Nejlevnější letenky, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Vybírejte pohodlně online!
  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.

  • Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

    (20.06.2012, Akční letenky.cz) Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

  • Nejlevnější letenky: aktuální nabídka!

    (01.12.2011, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.

  • Nejlevnější letenky: aktuální nabídka

    (11.08.2011, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.


Sponzorované odkazy