Letecky z Prahy k moři: italské Bari

02. 05. 2012     Rádi cestujeme

Rádi byste letecky někam k moři? Náš systém hledání letenek nalezl levnou letenku do italského Bari. Město Bari leží u pobřeží Jaderského moře, v regionu Apulie. Bari má zhruba stejný počet obyvatel jako naše Ostrava. Bari nabízí památky, pláže i bohatý noční život.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.

  • Letenky k moři: Sardinie od 809 Kč

    (08.02.2013, Rádi cestujeme) Letenky k moři nás zavedou na Sardinii, Sicílii, ale také do španělské Andalusie či portugalského Porta. Některé, ty nejlevnější, letenky jsou s termínem letu v jarním období.  Letenky z Prahy pak spíše v letním čase. Nejlevnější letenky k moři jsou tentokrát na Sardinii. V termínu letu to sice ještě na koupání asi nebude, ale strávit na Sardinii aktivní dovolenou může být také příjemné. Zajímavá letenka je z Prahy do Malagy (Andalusie). Dvě osoby zaplatí za týdenní ubytování a dvě zpáteční letenky zhruba 11 tisíc korun.

  • Letecky k moři od 975 korun, z Brna od 1 530 korun

    (01.04.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste letěli (nejen) na víkend k moři? Našli jsme levné letenky z Prahy do Řecka, z Prahy na Ibizu případně z Brna na Sardinii. Vůbec nejlevnější letenky k moři najdete na trase z Bratislavy na Sardinii nebo na Mallorku. Zpáteční letenka je za cenu zhruba 1 000 korun. K velmi zajímavým destinacím dnešních akčních letenek patří Malta. Za cenu necelých 7 000 korun získáte dvě zpáteční letenky z Prahy na Maltu a ubytování na 5 nocí pro dvě osoby.

  • Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

    (02.06.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy