ČSA: Letenky na léto do Barcelony za 3 876 Kč

09. 05. 2012     Letenky levně

České airolinky přišly s promo tarifem do několika destinací, ze kterých vyčnívá zejména možnost dostat se na přelomu července a srpna do Barcelony za 3 876 Kč. V nabídce je ještě dostatek kombinací, ze kterých si krásně naplánujete dovolenou v katalánské metropoli.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Barcelony, Letenky do Španělska

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky na léto od ČSA

    (11.04.2013, Letenky levně) Letecká společnost ČSA spustila prodej výhodných letenek na léto do různých destinací po celém světě. Akce trvá do 14. 4. a do té doby je také třeba uskutečnit rezervaci. Ceny letenek po Evropě začínají na 2 204,- Kč.

  • Příští léto na Islandu od 6.000,- Kč

    (26.11.2012, Letenky levně) Již plánujete dovolenou na příští rok? Co třeba cesta do země elfů a trollů? Můžete letět na konci srpna z Prahy s návratem v září do Vídně od 6.000,- Kč. Z Vídně se poté zpět do Prahy dostanete snadno vlakem nebo autobusem.

  • Léto v Itálii s aerolinkou WizzAir od 291 Kč

    (20.06.2011, Akční letenky.cz) V rezervačním systému nízkonákladové letecké společnosti WizzAir se často objevují levné letenky z České republiky do mnoha destinací. Dnes jsme si posvítili na linky provozované z Brna a z Prahy do Itálie. Nejlevnější lety v jednom směru jsou na webu přepravce k mání od 291 Kč včetně poplatků (platba bankovním převodem).

  • Wizz Air již prodává letenky na příští léto

    (25.10.2011, ALetenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air dává do prodeje letenky na příští letní sezonu. Nový letový řád přináší několik změn. Podívejte se, kam se bude příští rok z Prahy a Brna létat.


Sponzorované odkazy