Air One: leťte dva, platťe jen jeden!

18. 05. 2012     Letenky levně

Italská low-costová společnost Air One spustila zajímavou akci, díky které se můžete dostat levněji do Milána mezi 28. květnem a 30. červnem 2012. Pokud si během víkendu zakoupíte dvě letenky z Prahy do Milánazaplatíte jen jednu. Avšak pozor! Jak tomu tak bývá, vše má své háčky, které aerolinka nedostatečně zdůraznila.

Štítky:
Air One, Letenky Air One, Letenky do Itálie, Letenky do Milána

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levně jeden den v Římě

    (18.07.2011, Rádi cestujeme) Pokud hledáte hotel na jednu noc a ještě k tomu vám nevadí termín 3. říjen, našli jsme opravdu levnou nabídku ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu nedaleko centra Říma. Do Říma vás dopraví například letecká společnost Wizzair, která spojuje Česko s Římem nejvýhodněji z Brna. Zpáteční letenky na této trase lze sehnat i pod 1 000 Kč vč. tax.  

  • Leťte do Dánska a Finska s Norwegian od 2173 Kč!

    (14.03.2013, Akční letenky.cz) Norwegian Air Shuttle je norská nízkonákladová aerolinka, která mimo jiné provozuje také lety z Prahy na Skandinávský poloostrov. V rezervačním systému mohou cestovatelé občas narazit na letenky za poměrně zajímavé ceny a k dispozici jsou příme spojení do Kodaně, Stockholmu, Osla a nově také Helsinky.

  • Leťte do New Yorku či Miami s TAP Portugal od 12224 Kč!

    (16.05.2013, Akční letenky.cz) Akční nabídka letenek je v této chvíli dostupná na české verzi webu letecké společnosti TAP Portugal, která mimo jiné obsluhuje také letiště Praha. Platnost akce je omezena do 31. května a vztahuje se na cestovní období 15. září – 30. listopad 2013.

  • Levné letenky: leťte s Austrian Airlines od 1980 Kč

    (09.11.2011, Akční letenky.cz) Právě teď nabízí rakouská letecká společnost Austrian Airlines levné letenky po celém světě od 1980 Kč včetně poplatků. Nejvíce letů provozuje aerolinka ze svého hlavního letiště ve Vídni, které je dobře dostupné i pro obyvatele České republiky.


Sponzorované odkazy