Podzim v Itálii s aerolinkou Air One od 1595 Kč

23. 05. 2012     Akční letenky.cz

Na webu nízkonákladové letecké společnosti Air One se včera objevila zpráva o mimořádné akci, která slibuje slevu na letenky až 50%. Nabídka ovšem platí pouze do 24. května a využít jí můžete také v případě cest z letiště Praha Ruzyně. Z našeho hlavního města létá dceřiná společnost aerolinky Alitalia hned do tří italských měst.

Štítky:
Air One, Letenky Air One, Letenky do Itálie, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Lyžovačka v Itálii s ČSA za 2 690,- Kč

    (19.09.2012, Letenky levně) Přestože stále ještě všichni doufáme, že se vrátí teplé počasí, nyní je ten správný čas na plánování zimní dovolené. Máme pro vás tip, jak si zalyžovat v Itálii a ušetřit čas i peníze.   Vyzkoušejte letět s ČSA do Milána a poté autobusem do horských středisek v okolí.

  • Kam vycestovat na podzim? Zkuste Kodaň nebo Lyon

    (05.08.2012, Rádi cestujeme) Chcete-li na podzim někam letecky vyrazit, je zapotřebí již nyní začít se poohlížet po levných letenkách. Zajímavým podzimním tipem by mohla být města Kodaň a Lyon. Obě města mají přímé letecké spojení z Prahy s nízkonákladovou aerolinkou. Do Kodaně vás dopraví např. Norwegian, do Lyonu pro změnu Easyjet.

  • easyJet nabídka: levné letenky podzim-zima

    (27.05.2011, Akční letenky.cz) V současné době najdeme levné letenky u nízkonákladové letecké společnosti easyJet spíše v období podzim-zima. Přepravce létá z Prahy do sedmi oblíbených evropských měst. V pozdějším termínu jsou například k dispozici výhodnější letenky na trase Praha – Londýn (LGW), odkud mohou zákazníci aerolinky klidně cestovat do dalších destinací.

  • Léto v Itálii s aerolinkou WizzAir od 291 Kč

    (20.06.2011, Akční letenky.cz) V rezervačním systému nízkonákladové letecké společnosti WizzAir se často objevují levné letenky z České republiky do mnoha destinací. Dnes jsme si posvítili na linky provozované z Brna a z Prahy do Itálie. Nejlevnější lety v jednom směru jsou na webu přepravce k mání od 291 Kč včetně poplatků (platba bankovním převodem).


Sponzorované odkazy