Smart Wings: Antalya z Ostravy za 6.517 Kč

23. 05. 2012     Letenky levně

Plánujete cestu do Turecka a nechce se Vám létat s přestupem z Prahy? Smart Wings má v nabídce ještě mnoho míst do jejich „dovolenkářských“ letadel, které prodává za 6.517 Kč včetně poplatků a zavazadla do 15kg na osobu. Lety jsou provozovány sice i z Prahy, avšak cenově výhodné jsou pouze z Ostravy.

Štítky:
Letenky do Antalye, Letenky do Turecka, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Nová linka aerolinky Smart Wings do Itálie

    (01.06.2011, Akční letenky.cz) Dnes přicházíme s čerstvými novinkami od letecké společnosti Smart Wings, která právě zveřejnila zprávu o nově provozované lince! Česká aerolinka  rozšíří svoji nabídku letů do Itálie a od 3. června začne vypravovat letadla na trase Praha – Lamezia Terme. V plánu je jeden let týdně provozovaný každý pátek.

  • Smart Wings: zavazadla a letní destinace 2013

    (09.05.2013, ALetenky.cz) Čtvrtá část seriálu představí podmínky pro přepravu zavazadel nízkonákladové společnosti Smart Wings. S touto společností se letos v létě z České republiky můžete vydat třeba do Španělska (výhodné ceny z Prahy do Malagy, Valencie, Barcelony či Gerony), do Itálie (Řím, Neapol, Lamezia Terme, Katánia), do Řecka (Kos, Rhodos, Heraklion) a dalších nejen přímořských destinací – jistě si z bohaté nabídky vyberete! Odlety z Prahy, Brna, Ostravy i Pardubic.

  • Nové linky aerolinek Smart Wings, Iceland Express či Ryanair

    (23.02.2012, ALetenky.cz) Především pro fanoušky létání a cestování jsou pravděpodobně potěšující události posledních dnů, které jsou ve znamení nových linek řady leteckých společností. Novinky také na českém nebi.

  • Letenky do Dubaje v srpnu jen za 8 934 Kč. Odlet z Prahy!

    (15.07.2011, Letenky levně) S akční nabídkou levných letenek do Dubaje přišla česká charterová společnost Smart Wings. Zpáteční letenky s odletem z Prahy si můžete zakoupit již za 8 934 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.