Air Berlin nabízí letenky z Vídně od 1163 Kč

12. 06. 2012     Akční letenky.cz

Druhá největší německá aerolinka Air Berlín v posledních měsících vzkvétá a radost mohou mít především její klienti. Na rakouské verzi webových stránek můžete mimo jiné najít speciální nabídku letenek z letiště ve Vídni, které začínají na 1163 Kč včetně poplatků.

Štítky:
Air Berlin, Letenky Air Berlin

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Vídně? Vybírejte pohodlně online!
  • Výhodné ceny do celé Evropy s Air Berlin

    (06.03.2013, Letenky levně) Letecká společnost Air Berlin nyní nabízí velmi výhodné letenky do mnoha destinací s odletem z Vídně, Budapešti nebo Krakova: od 78,- EUR: Varšava od 88,- EUR: Berlín, Dusseldorf, Oslo, Kodaň, Londýn od 98,- EUR: Curych, Vídeň, Frankfurt, Sylt od 138,- EUR: Split, Thessaloniki od 198,- EUR: Ibiza, řecké ostrovy, Tunis od 258,- EUR.

  • Air Berlin: letenky z Vídně do Říma, Curychu a Nice

    (18.03.2013, Akční letenky.cz) Pro cesty do Francie, Itálie či Švýcarska můžete mimo jiné využít němecné letecké společnosti Air Berlin, která často nabízí levné letenky za poměrně atraktivní ceny. Z letišť nacházejících se v blízkosti našich hranic mohou klienti zvolit lety z letiště ve Vídni.

  • Air Berlin: letenky z Vídně do Evropy od 1215 Kč

    (04.12.2012, Akční letenky.cz) Kromě vánočních akcí, které se bohužel týkají především německých letišť, nabízí německá aerolinka Air Berlin také levné letenky například z letiště ve Vídni. Nejlevnější jednosměrné lety jsou k mání od 1215 Kč a podívat se za tuto částku můžete do evropských měst jako jsou Stockholm, Řím, Milán, Kodaň či Paříž.

  • Letenky z Vídně: akce aerolinky Air Berlin pouze dnes!

    (09.10.2012, Akční letenky.cz) Pouze dnes mají klienti německé nízkonákladové aerolinky Air Berlin možnost rezervovat zlevněné zpáteční lety do mnoha destinací od 1680 Kč včetně poplatků. Cestovní období je stanoveno na 1. listopad – 15. březen a letenky v tarifní třídě FlyClassic jsou v této chvíli k dispozici za stejné i nižší ceny jako ve třídě JustFly.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kuvajtu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.