Central Connect Airlines přerušila lety

20. 06. 2012     Akční letenky.cz

Ostravská letecká společnost Central Connect Airlines včera náhle přerušila svoje lety. Na svých stránkách uvádí, že přerušení je pouze dočasné. Aerolinka je od května tohoto roku v úpadku, dosud se však snažila provoz udržet. Central Connect Airlines prodávala svoje lety i přes České aerolinie, které slíbily, že dotčeným zákazníkům pomůže situaci vyřešit.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Czech Connect Airlines otevírají 4 nové linky

    (22.06.2011, ALetenky.cz) Koncem června spouští Czech Connect Airlines nové trasy z Prahy, Ostravy a Pardubic. V srpnu bude posíleno i spojení Brna s Petrohradem. Letový řád nových linek v článku.

  • Nová spolupráce Czech Connect Airlines se Student Agency

    (12.08.2011, Akční letenky.cz) Aerolinka Czech Connect Airlines (CCA) nabízí ve spolupráci se společností Student Agency expresní dopravu z Prahy na letiště Brno. Nová akce je vztažena na odlety linek z Brna do Moskvy a Petrohradu.

  • Konec linek Brno – Praha a Bratislava – Praha

    (12.07.2011, ALetenky.cz) Začátek týdne přinesl hned dvě nepříjemné novinky. Pouze do konce července můžete zakoupit letenky na trasách Brno – Praha a Bratislava – Praha. ČSA i Central Connect Airlines s leteckým spojením končí.

  • CCA ruší linku Praha-Brno

    (11.07.2011, Rádi cestujeme) Aerolinka Job Air - Central Connect Airlines oznámila ukončení pravidelné linky Praha-Brno-Praha. Poslední letadlo na této trase vzlétne dne 22. července 2011. Linku si pod svá křídla společně s ČSA společnost vzala ke konci minulého roku, poté co ČSA ukončili vlastní linku z Prahy do Brna. Důvod ukončení linky CCA zatím neoznámilo.


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.