Pegasus Airlines: Istanbul z Berlína za 2490 Kč za zpáteční letenku

25. 06. 2012     Letenky levně

Plánujete navštívit Istanbul, ale v létě nechcete platit za letenku z Prahy okolo sedmi tisíc? Pokud oddálíte svou dovolenou na listopad a prosinec, dostanete se do největšího města Turecka a zpět za 2490 Kč z Berlína. Za tuto cenu jsou dostupná skoro všechna data od druhého listopadového týdne do vánoc.

Štítky:
Letenky do Istanbulu, Letenky do Turecka, Letenky z Berlína

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Berlína? Zajímají vás letenky Istanbul? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky Berlín – Helsinky jen za 2 558 Kč!

    (05.07.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek do finských Helsinek přišla německá společnost Air Berlin. Za zpáteční letenku s odletem z letiště Berlín Tegel zaplatíte pouhých 2 558 Kč! A co je víc, vybírat si můžete z několika termínů.

  • Výhodné ceny do celé Evropy s Air Berlin

    (06.03.2013, Letenky levně) Letecká společnost Air Berlin nyní nabízí velmi výhodné letenky do mnoha destinací s odletem z Vídně, Budapešti nebo Krakova: od 78,- EUR: Varšava od 88,- EUR: Berlín, Dusseldorf, Oslo, Kodaň, Londýn od 98,- EUR: Curych, Vídeň, Frankfurt, Sylt od 138,- EUR: Split, Thessaloniki od 198,- EUR: Ibiza, řecké ostrovy, Tunis od 258,- EUR.

  • Air Berlin: levné letenky do Sofie a Curychu

    (18.08.2011, Akční letenky.cz) Podzim se blíží a letecké společnosti se předhánějí s nejlepšími nabídkami levných výletů. Německá aerolinka Air Berlin nabízí svým zákazníků akční jednosměrné lety z Vídně do mnoha destinací od 1099 Kč (€44,99) včetně poplatků. Vyhodně se můžete vypravit například po trase Vídeň – Sofie.

  • Air Berlin nabízí letenky z Vídně od 1163 Kč

    (12.06.2012, Akční letenky.cz) Druhá největší německá aerolinka Air Berlín v posledních měsících vzkvétá a radost mohou mít především její klienti. Na rakouské verzi webových stránek můžete mimo jiné najít speciální nabídku letenek z letiště ve Vídni, které začínají na 1163 Kč včetně poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.