Wizz Air: Uleťte do Soluně z Budapešti a zpět za 2.112 Kč o svátcích.

02. 07. 2012     Letenky levně

Maďarská low-costová aerolinka Wizz Air má v systému zajímavou letenku z Budapešti do Soluně a zpět za 2.112 Kč včetně poplatků a zavazadla do 10kg na české svátky. Odjeďte ve středu či čtvrtek do Budapešti, užíjte si krásné město a v pátek brzo ráno pak můžete vyrazit do Soluně s návratem v pondělí brzo ráno.

Štítky:
Letenky do Soluně, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Budapešti? Zajímají vás letenky Soluň? Vybírejte pohodlně online!
  • RyanAir: Do Soluně a zpět za 1400 Kč

    (21.05.2012, Letenky levně) Stejně jako Wizz Air i Ryan Air využívá krachu letecké společnosti Malev a otevírá nové linky z Budapešti. Aktuálně je tak možné dostat se v promo tarifech do Soluně za 1400 Kč za zpáteční letenku včetně poplatků a zavazadla do 10kg.

  • Levné letenky do Soluně: S odletem z Bratislavy jen za 1 015 Kč

    (03.09.2011, Letenky levně) Levné letenky do řecké Soluně pořídíte díky nízkonákladovému Ryanairu - v případě odletu z Bratislavy a menšího stopoveru v Miláně za ně dáte jen 1 015 Kč. Stačí jen otevřít web Ryanair.com a objednat letenky dle tohoto itineráře.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

    (06.11.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.