Air One nabízí levné letenky do Itálie

10. 07. 2012     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Air One propaguje na svém webu akční letenky z Prahy do 3 italských měst a klienti mohou často narazit na zajímavé nabídky. Na italské verzi stránek se třeba objevuje akce: 5 letenek za cenu 4! Za poměrně přijatelné ceny však můžete cestovat i tak.

Štítky:
Air One, Letenky Air One, Letenky do Itálie

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecky levně do Itálie

    (20.01.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste někam za teplejším počasím? Máme pro vás levné letenky do Itálie. S odletem z Prahy či Bratislavy. Levně doletíte do Benátek, Milána a s přestupem v Bergamu také např. na Sicílii do Palerma nebo Sardinii. Cena letenek začíná na zhruba tisícovce.

  • Air One: levné letenky do Itálie od 785 Kč

    (12.12.2012, Akční letenky.cz) Další možností, jak sehnat vcelku výhodné letenky například do Itálie, je letecká společnost Air One, která létá z Prahy do Milána, Pisy a Benátek a nejnižší ceny jednosměrných letů se v současné době pohybují okolo 785 Kč.

  • Levné letenky z Prahy do Itálie od 1058 Kč!

    (02.05.2013, Akční letenky.cz) Letenky do Itálie za zajímavé ceny mohou cestovatelé sehnat kupříkladu na webu letecké společnosti Wizz Air, která sem létá také v letiště v Praze. Mimo jiné létá společnost do dvou destinací také z Brna (Eindhoven a Londýn).

  • Ryanair: Levné letenky do Itálie od 219 Kč!

    (06.09.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Ryanair nabízí zájemcům o cenově dostupné cestování novou várku levných letenek. Láká vás slunná Itálie a její památky, skvělá kuchyně a světová móda? I na podzim, konkrétně v cestovním období od 3. října do 30. listopadu 2011, se cesta na Apeninský poloostrov vyplatí.


Sponzorované odkazy