Air One: Každý pátý cestující letí v létě jen za poplatky

13. 07. 2012     Letenky levně

Italský low-costový dopravce spustil zajímavou akci pro skupiny cestující z Prahy do Benátek, Pisy či Milána. Každý pátý cestující neplatí cenu letenky, avšak pouze poplatky.

Štítky:
Air One, Letenky Air One, Sleva na letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Air One: V létě do Pisy za 2125 Kč

    (20.04.2012, Letenky levně) Italská nízkonákladová společnost Air One již několik měsíců provozuje spoje z Prahy do Pisy a Milána, avšak nyní má dostupné levné tarify na léto, a to zejména do Pisy, ze které je to jen pár kilometrů k plážím a navíc se budete moci pokusit narovnat místní šikmou věž.

  • Akční Východ: Moskva v létě za 4.675 Kč

    (07.05.2012, Letenky levně) Máte v plánu cestu do Ruska? Nyní je ideální čas a také poslední možnost, jak získat letenky tyto levně, a to zejména na srpen. Při kombinaci airolinek se dá dostat pohodlným letem do ruské metropole z Vídně za 4 675 Kč včetně poplatků a velkých zavazadel.

  • Levné letenky: v létě do Říma za 744 Kč

    (01.06.2012, Rádi cestujeme) Aerolinka Wizz Air má nyní v nabídce velmi levné letenky do Říma. Několik termínů s nízkou cenou lze nalézt v měsíci červenci. Zpáteční letenka vč. poplatků stojí od 744 korun. V ceně je příruční zavazadlo. Jste-li členy Xclusive klubu, budete mít letenky ještě levnější. Za prodloužený víkend v Římě v červenci zaplatí dvě osoby od 4 855 korun (v ceně jsou letenky a ubytování).

  • Letenky do Francie a Itálie v létě od 950 Kč!

    (17.01.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete své cesty celkem s předstihem, mohl by se vám líbit tip na letenky do Francie a Itálie od leteckých společností Volotea a Air One, které prozatím létají z Prahy do čtyř destinací.


Sponzorované odkazy