S agentem Pelikán do Miami či Kororu od 13035 Kč

18. 07. 2012     Akční letenky.cz

Po dlouhé době na našem webu přinášíme nabídku od cestovního agenta Pelikán, který propaguje zajímavé lety na Floridu a třeba také na malý tichomořský ostrůvek Palau. V rezervačním systému jsou však výhodnější letenky k dispozici od podzimních měsíců.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Miami, Letenky do USA, Letenky na Palau

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Hned 3 soutěže o letenky od společnosti Pelikán

    (16.08.2011, Akční letenky.cz) Pokud rádi soutěžíte o cokoliv, především však o letenky do různých koutů světa, jsou zde pro vás hned 3 soutěže od cestovního agenta Pelikán. Jedna zajímavější než druhá! Vyhrát můžete třeba cestu do New Yorku, po Evropě či dokonce palubní lístky v hodnotě 100 000 Kč.

  • Pelikán nyní nabízí levné letenky do Afriky či Asie

    (15.11.2011, Akční letenky.cz) Pokud patříte mezi cestovatele, které lákají daleké kraje a cizí kultura, je zde možná nabídka přímo pro vás! Cestovní agent Pelikán pravidelně propaguje levné letenky po celém světě, tak což takhle navštívit Afriku či Asii?

  • Pelikán nabízí levné letenky bez poplatků!

    (31.10.2012, Akční letenky.cz) Pokud právě plánujete svoje další cesty a hledáte výhodné letenky do světa, mohl by se vám hodit tip na web cestovního agenta Pelikán. Ten totiž nyní nabízí letenky bez rezervačního poplatku do mnoha destinací, do kterých se můžete vydat nejen z Brna a Prahy.

  • Pelikán: nejlevnější letenky do Miami od 13956 Kč

    (11.09.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán prezentuje pravidelný přehled vybraných letů do destinací po celém světě a právě nyní nabízí nejlevnější letenky do jihovýchodní části Floridy. Samozřejmě se jedná o cestu z České republiky, i když můžete na webových stránkách jednoduše zkoušet různé kombinace.


Sponzorované odkazy