Austrian Airlines létá z Vídně od 2244 Kč!

30. 07. 2012     Akční letenky.cz

Klasická rakouská aerolinka Austrian Airlines nabízí na svém webu stálý přehled nejlevnějších letenek do mnoha destinací a občas také přijde se zvýhodněnou akcí. V pondělí to třeba bývá redmonday, která se obvykle vztahuje na letenky z Vídně do dvou vybraných měst.

Štítky:
Akční letenky, Austrian, Letenky Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Vídně? Vybírejte pohodlně online!
  • Wizz Air: Bari za 1 370 Kč na přelomu léta!

    (02.05.2012, Letenky levně) Přímořské město Bari, které se nachází na východní straně jižní Itálie se létá z Prahy již delší dobu, avšak nyní máte možnost zakoupit si zpáteční letenku na přelom léta a užít si skvělou dovolenou za akční cenu. Maďarský low-cost Wizz Air má v nabídce ještě dostatek letenek v nižších tarifech na začátků léta od 1 [...]

  • NIKI Luftfahrt a Air Bulgaria: Sofie z Vídně v létě za 2 431 Kč

    (28.05.2012, Letenky levně) Air Berlin a Fly Niki zvýšily počet letů z Vídně do Sofie a ač se z linky částečně stáhla národní aerolinka Bulgarian Air, dlouhodobě se díky tomuto kroku snížily tarify do země růží. Navíc stejnou destinaci také pravidelně létá Austrian Airlines, avšak za vyšší ceny.

  • Z Vídně do Melbourne od 18 994,- Kč

    (25.10.2012, Letenky levně) Letecká společnost Etihad nabízí levné letenky z Vídně do Melbourne. Pokud se vám zdají současné nabídky letenek z Prahy do Austrálie příliš drahé, zkuste odlety z Vídně se společností Etihad Airways. V současné době jsou k mání letenky z Vídně do Melbourne v hlavní letní sezóně od 17 792,- Kč. Můžete rezervovat na cesty od února do června 2013.

  • Z Vídně do Íránu od 10.150,- Kč

    (29.03.2013, Letenky levně) Írán je zemí jako stvořenou pro individiuální cestování. Pokud si přejete tuto zemi navštívit, tak je nyní možné koupit levné letenky v květnových a červencových termínech s odletem z Vídně. Cena letenky s odletem z Vídně se pohybuje od 10.150,- Kč a s odletem z Prahy od 14.000,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.