easyJet: levné letenky po Evropě v nabídce od 519 Kč

14. 08. 2012     Akční letenky.cz

Dáváte-li přednost letišti v Praze a hledáte-li výhodné letenky po Evropě, můžete se obrátit na web nízkonákladové letecké společnosti easyJet. Aerolinka pravidelně zobrazuje dlouhodobý přehled jednotlivých letů, které jsou nyní k dispozici od 519 Kč. Celkově mohou klienti z našeho hlavního města cestovat na sedm evropských letišť.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]

  • Ryanair umí akční letenky po Evropě od 87 Kč!

    (23.02.2012, Akční letenky.cz) Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair neustále překvapuje svět létání nejrůznějšími výstřelky, ale také nabídkou velmi levných letenek především po Evropě. Právě teď můžete například v rezervačním systému objevit jednosměrné letenky už od 87 Kč včetně poplatků. Pokud se rozhodnete cestovat již v březnu, můžete za výlet celkem ušetřit.

  • Lufthansa: Promo tarify do destinací po celé Evropě, Moskva a Lisabon za 4.690 Kč

    (06.09.2012, Letenky levně) Německý přepravce Lufthansa reaguje na stávku některých svých zaměstnanců snížením tarifů z Prahy do celé Evropy. Kromě mnoha destinací v západní a jižní Evropě, do kterých se i přes slevu dlouhodobě dostanete levněji jinými aerolinkami, je v nabídce mnoho zajímavých měst, jejichž ceny jsou nyní velmi pod jakoukoliv konkurencí.

  • Levné letenky po Evropě od aerolinky WizzAir

    (29.08.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir nabízí řadu termínů, ve kterých se dá poměrně levně cestovat do několika vybraných evropských destinací. Nejlevnější letenky v jednom směru mohou nyní běžní zákazníci, nezaregistrovaní do Wizz Xclusive Clubu, pořídit od 431 Kč. Pro upřesnění létá přepravce v rámci České republiky z letiště Praha, ale i z letiště v Brně.


Sponzorované odkazy