Wizz Air: Do Říma a zpět za 1 810 Kč

16. 08. 2012     Letenky levně

Letecká nízkonákladová společnost Wizz Air nabízí letenky do podzimní italské metropole za výhodnou cenu. U maďarského přepravce si tak nyní můžete rezervovat v termínu 26. říjen – 2. listopad zpáteční letenku z Prahy do Říma za 1 810 Kč. Cena je včetně poplatků. Letenky můžete nalézt zde.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Říma, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Vybírejte pohodlně online!
  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

    (06.11.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.

  • Letenky se slevou díky Wizz Discount Clubu

    (05.11.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Wizz Air oznámila spuštění svého nového Wizz Discount Clubu. Ten svým členům garantuje slevu ve výši 10 euro na jednosměrné lety, u nichž je cena letenky vyšší než 12,5 eur.

  • Letenky Wizz Air s 15% slevou můžete rezervovat pouze do půlnoci

    (05.09.2012, Aerolinie.info) Wizz Air, přední nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes snižuje ceny všech letenek o 15 %. Akce potrvá pouze do půlnoci a vztahuje se na všechny destinace z nabídky společnosti Wizz Air.


Sponzorované odkazy