Akční letenky aerolinky Wizz Air od 1014 Kč!

20. 08. 2012     Akční letenky.cz

Po nějaké době se zde opět objevuje nabídka nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air, která se týká odletů z letišť v Praze i v Brně. Klienti se aktuálně mohou vypravit z České republiky do deseti evropských destinací a ve výčtu nechybí ani přímořská města.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air: Benátky z Prahy v září za 1014 Kč

    (17.08.2012, Letenky levně) Wizz Air po vlně zdražování spustil akci letenek do Benátek, které jsou perlou serverní Itálie. Během září se dá dostat na prodloužený víkend do města vodních kanálů za 1.014 Kč/os. včetně všech poplatků a zavazadla do 10kg na palubu. V ceně není jen poplatek za vystavení, který se může lišit podle místa vystavení.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

    (06.11.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.

  • Letenky se slevou díky Wizz Discount Clubu

    (05.11.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Wizz Air oznámila spuštění svého nového Wizz Discount Clubu. Ten svým členům garantuje slevu ve výši 10 euro na jednosměrné lety, u nichž je cena letenky vyšší než 12,5 eur.


Sponzorované odkazy