Lyon či Amsterdam s aerolinkou easyJet od 519 Kč!

04. 09. 2012     Akční letenky.cz

Lákají-li vás kratší výlety do evropských destinací za rozumné náklady, můžete využít služeb nízkonákladové aerolinky easyJet, na jejímž webu objevíte celoroční přehled jednotlivých letů. Jedná se o linky létající z Prahy do šesti metropolí v Evropě a při troše pátrání narazíte na jednosměrné letenky od 519 Kč.

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Amsterdamu? Zajímají vás letenky Lyon? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenka Praha - Lyon za 1 530 korun

    (11.09.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou tentokrát do francouzského Lyonu. Lyon najdete zhruba 150 km od švýcarských hranic. Cena zpáteční letenky je stanovena na 1530 korun. V ceně jsou poplatky, taxy i příruční zavazadlo.  

  • Kam vycestovat na podzim? Zkuste Kodaň nebo Lyon

    (05.08.2012, Rádi cestujeme) Chcete-li na podzim někam letecky vyrazit, je zapotřebí již nyní začít se poohlížet po levných letenkách. Zajímavým podzimním tipem by mohla být města Kodaň a Lyon. Obě města mají přímé letecké spojení z Prahy s nízkonákladovou aerolinkou. Do Kodaně vás dopraví např. Norwegian, do Lyonu pro změnu Easyjet.

  • Zpáteční letenka Praha-Lyon za 1366 korun

    (16.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste do Francie? A chcete vyzkoušet i jiné francouzské město nežli Paříž? Máme pro vás tip - francouzské město Lyon. Praha má přímé spojení s tímto městem. A v nabídce prodejců letenek se objevila velmi zajímavá cena - za zpáteční let v příštím měsíci zaplatíte 1 366 Kč. Cena je prakticky totožná s cenou dopravce (při platbě platební kartou, vyjma Visy Electron).  

  • EasyJet: Předvánoční let Praha – Lyon a zpět za 1.360 Kč

    (03.08.2012, Letenky levně) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet aktuálně nabízí na celý předvánoční prosinec nejnižší tarify z Prahy do Lyonu a také z Lyonu do Prahy. Díky tomu se dostanete tam i zpět za 1.360 Kč včetně všech poplatků a zavazadla do 10kg. V ceně není jen vystavovací poplatek, který se může lišit podle místa vystavení.


Sponzorované odkazy