Wizz Air akční letenky: sleva 15% do všech destinací!

05. 09. 2012     Akční letenky.cz

Po delší době se na webu nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air objevila slevová akce na všechny letenky, díky které můžete ušetřit 15%! Nabídky nyní mohou využít všichni zákazníci aerolinky a samozřejmě se týká také letišť v Praze a Brně. Z našeho hlavního města se například můžete vydat za poznáváním Říma a jeho krás a za [...]

Štítky:
Akční letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Den slev! Air One 25 %, Wizz Air 20 %.

    (04.05.2012, Letenky levně) Dvě airolinky dnes spustily slevy na všechny své lety. Italský low-cost Air One vlastněný Alitalií nasadil do svého internetového vyhledávače 25% slevu. S Air One se můžete podívat do Pisy, Benátek či Milána. Tímto krokem pokračuje dopravce v silné reklamní kampani, kterou v České republice před pár dny spustil.

  • Letenky Wizz Air s 15% slevou můžete rezervovat pouze do půlnoci

    (05.09.2012, Aerolinie.info) Wizz Air, přední nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, dnes snižuje ceny všech letenek o 15 %. Akce potrvá pouze do půlnoci a vztahuje se na všechny destinace z nabídky společnosti Wizz Air.

  • Wizz Air pořádá novoroční výprodej. Ceny letenek padají o 20 %

    (04.01.2013, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air dnes v rámci novoročního výprodeje zlevňuje všechny letenky na všech trasách. Slevu ve výši 20 % mohou využít i cestující z Prahy, a to na jedné z 8 tras, které Wizz Air provozuje.

  • Sleva 20% na všechny letenky do všech destinací!

    (04.09.2013, Akční letenky.cz) Po delší době příchází se svou akcí nízkonákladová letecká společnost Wizz Air a zákazníkům nyní nabízí slevu 20% na všechny letenky. Nabídka se samozřejmě týká také letišť v Praze a Brně, je však omezena pouze na dnešní den! Tato akce se vyplatí především cestovatelům, kteří nejsou členy WIZZ Discount Clubu (roční členství 750 Kč).


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.