Leťte levně do Nantes nebo Dublinu od 1225 Kč

06. 09. 2012     Akční letenky.cz

Nějakou tu korunu můžete nyní ušetřit, pokud máte v plánu cestu do Irska. Letecká společnost Aer Lingus totiž na svém webu nabízí zvýhodněné letenky do Dublinu, akce však trvá pouze do 7. září a cestovní období je vymezeno na 1. říjen – 31. březen 2013.

Štítky:
Aer Lingus, Letenky Aer Lingus, Letenky do Dublinu, Letenky do Francie, Letenky do Irska, Letenky do Nantes

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Vybírejte pohodlně online!
  • Co nejlevnější letenky do Dublinu

    (22.09.2011, Rádi cestujeme) Vybíráme ty aktuálně nejlevnější letenky z blízkých letišť do Dublinu. Nejnižší cena za zpáteční letenku je 1 225 korun. V ceně jsou taxy (chybí pouze případný poplatek za platbu, který může být nulový) a příruční zavazadlo. Levné letenky vedou z Prahy, Bratislavy, Berlína nebo Katovic. Připisujeme také levné ubytování v tomto irském městě.  

  • Levné letenky na Vánoce nebo Silvestr

    (19.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste letos Vánoce trávili jinde než obvykle? Vyhledali jsme pro vás aktuální nejlevnější letecké destinace v období Vánoc nebo Silvestra. Leťte o Vánocích do Paříže za necelých 1 550 korun. Zajímá vás, jak vypadá Silvestr v Římě? Letos letenka stojí necelých 1 300 korun a můžete jej prožít na vlastní kůži. K levným letenkám patří také let do Istanbulu, opět v období vánočních svátků.  

  • Slevy na letenky do Dublinu

    (11.03.2013, Letenky levně) Pokud jste se v létě chtěli podívat do Dublinu, můžete využít velkých slev na letenky se společností Aer Lingus, která létá přímé lety z Prahy do Dublinu. Rezervujte letenku do 21. 3. a získejte slevu až 25 %. Akce platí na cesty od 1. dubna do 23. října.    

  • Levné letenky do Dublinu: S Ryanairem a odletem z Krakova jen za 1 358 Kč

    (11.01.2012, Letenky levně) S nabídkou akčních letenek do Dublinu přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Poletíte-li dle níže uvedeného itineráře a využijete-li k platbě kartu MasterCard Prepaid Debit, seženete letenky již za 1 358 Kč. Krakov - Dublin / 17. března Dublin - Katovice / 20. března Letenky si objednávejte na webu Ryanair.com.


Sponzorované odkazy