Nové exotické destinace letecké společnosti ČSA

24. 09. 2012     Akční letenky.cz

Na konci minulého týdne se v rezervačním systému české klasické aerolinky ČSA objevily hned dvě nové linky z Prahy směřující do Asie a Austrálie a k dispozici jsou letenky za “promo” ceny. Mimo jiné jsou v akční nabídce také další vybrané metropole po celém světě.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové linky leteckých společností SmartWings a ČSA

    (20.11.2012, Akční letenky.cz) Další a další aerolinky postupně aktualizují své letové řády, přidávají či ruší linky a upravují letové frekvence. Týká se to také českých leteckých společností ČSA a SmartWings. V letním období přidá klasický přepravce ČSA další novou linku do Ruska, tentokrát se jedná o lety z letiště Praha do města Perm, ležícího na trase Transsibiřské magistrály.

  • Reakce aerolinek na krach společnosti Malév

    (06.02.2012, Akční letenky.cz) Ihned po krachu maďarské národní aerolinky Malév, o kterém jsme informovali v pátek, se objevily zprávy o nově chystaných linkách hned několika leteckých společností. Například nízkonákladovka WizzAir chystá navýšení kapacity na letišti v Budapešti a plánuje provoz až 129 letů týdně, které bude zajišťovat celkem pět Airbusů A320.

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.

  • Nové destinace Ryanairu: Catanie a Targu Mures

    (23.01.2013, Rádi cestujeme) Ryanair nezastavuje svou expanzi a přidává na svou mapu destinací nové body. Nově bude Ryanair létat do rumunského Targu Mures a to z Bruselu, později i italské Pisy. Na uvedeném letišti již nějakou dobu operuje především Wizz Air, konkurent irského dopravce.


Sponzorované odkazy