Kam na dovolenou do Itálie: Maratea

27. 09. 2012     Rádi cestujeme

Letos jsme opět zavítali do italské Kampánie. Tentokrát i s naší roční ratolestí. Pro let jsme vybrali opět aerolinku Wizz Air, která nabízí letenky do Neapole za poměrně příznivé ceny. Ubytovali jsme se v letovisku Marina di Camerota, ve Villagiu delle Sirene, kde se dokonce domluvíte i česky. O samotné Camerotě přineseme článek později. Nyní vám představíme nedaleké malé letovisko Maratea.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Neapole, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.

  • Jaký rozpočet bude na dovolenou stačit?

    (22.08.2012, ALetenky.cz) Plánujete vaši vysněnou dovolenou, sbíráte informace o všech náležitostech, vybíráte jednotlivé atrakce a najednou zjišťujete, že vyhrazený rozpočet nebude rozhodně stačit?

  • Levně letecky na dovolenou k moři: Mallorka

    (07.07.2012, Rádi cestujeme) Léto vrcholí a v dnešním seriálu  s tipy na levnou dovolenou k moři vám představíme Mallorku. Na tento ostrov doletíte nejvýhodněji (z blízkých letišť) z Magdeburgu/Cochstedtu. Cena za zpáteční letenku začína od zhruba jednoho tisíce korun. Pokud byste vyrazili z Prahy, pravděpodobně byste zaplatili okolo 4 tisíc korun. Týdenní pobyt dvou osob může stát od 9 970 korun.

  • Letenky do Francie a Itálie v létě od 950 Kč!

    (17.01.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete své cesty celkem s předstihem, mohl by se vám líbit tip na letenky do Francie a Itálie od leteckých společností Volotea a Air One, které prozatím létají z Prahy do čtyř destinací.


Sponzorované odkazy