Slevy letenek u aerolinek Transavia a Wizz Air

04. 10. 2012     Akční letenky.cz

Právě nyní můžete využít situace a zarezervovat výhodné lety například u leteckých společností Transavia či Wizz Air, které do svých rezervačních systémů nasadily akční tarify. Holandská nízkonákladová aerolinka nabízí zlevněné letenky také na jediné příme lince z České republiky a k dispozici jsou od 1725 Kč (€69) včetně poplatků a příručního zavazadla (max. 10 kg). [...]

Štítky:
Transavia, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Slevy 20 % s Wizz Airem – platí pouze dnes!

    (21.03.2013, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 21. 3. 2013 slevu 20 % na všechny letenky do všech destinací. Sleva se počítá vždy z ceny letenky (nikoliv z další dodatečných služeb – poplatky za rezervaci nebo sedadla). Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na email travel@skyplus.cz.

  • Sleva 20% s Wizz Airem

    (17.05.2013, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air slaví 9. narozeniny a při té příležitosti nabízí 20% slevy na letenky do všech destinací. Akce trvá od 17. do 19. května.  20% sleva se vztahuje na letenku, včetně daní, povinné poplatky, a jedno malé kabinové zavazadlo (42x25x32 cm), ale bez administrativního poplatku.

  • Slevy s ČSA

    (26.06.2013, Letenky levně) Na babí léto si letecká společnost ČSA připravila slevy 30 % na cesty do těchto destinací: Nice, Řím, Tel Aviv, Miláno, Kodaň, Stockholm, Amsterdam a Košice. Rezervovat za výhodnější ceny můžete do 30. 6.

  • Jarní slevy s ČSA

    (13.03.2013, Letenky levně) ČSA nabízejí do 21. 3. velké jarní slevy, které platí na letenky do mnoha destinací po Evropě. Dále je možné zakoupit letenky za zvýhodněné ceny i například do: Tbilisi, Jerevanu, Abú Dhabi, Dubaje, Nairobi nebo Soulu. Akce se vztahuje na cesty uskutečněné do konce června.  


Sponzorované odkazy


Letenky na Nový Zéland

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.