Akční letenky: Pisa od 749 Kč, Benátky za 668 Kč

05. 10. 2012     Rádi cestujeme

Pomalu jsme se přehoupli z letní sezóny do té podzimní, a tak můžeme najít o něco levnější letenky, než v létě. K dispozici jsou opravdu zajímavé letenky - z Prahy do Benátek za  474 Kč, z Prahy do Barcelony za přibližně 1 000 Kč aj. Obě ceny jsou mimořádně nízké, a pokud jste plánovali výlet do těchto měst, vyplatí se nakupovat letenky nyní.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Benátek, Letenky do Pisy

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky: Benátky, Řím, Londýn

    (13.06.2013, Rádi cestujeme) Benátky, Londýn, Řím - přední evropské destinace a překvapivě levné pokud poletíte z Prahy či Brna. Posuďte sami - zpáteční letenka Praha-Benátky za cenu 658 korun, zpáteční letenka Brno-Londýn za 1 058 korun a po delší době let z Prahy do Říma za cenu pod 1 100 korun.

  • Letenky do Japonska za 7 477 Kč, Benátky za 884 Kč

    (25.11.2011, Rádi cestujeme) Nejlevnější letenky z Česka lze dnes nakoupit na trasách Brno - Londýn, Brno - Eindhoven či Praha - Benátky. K levným letenkám přidáváme také informaci o zpáteční letence do japonského Tokia. Cena této letenky je 7 477 Kč.  

  • Levné letenky do Benátek od 658 korun

    (11.05.2013, Rádi cestujeme) Benátky jsou krásné přístavní město s bohatou historií. Zvláště na přelomu 15. a 16. století dosáhly Benátky velkého významu v Evropě. Od roku 1987 jsou Benátky součástí památek UNESCO a patří k nejnavštěvovanějším italským metropolím. Máte-li v plánu se do Benátek podívat, máme pro vás levné letenky s cenou od 658 korun. Cena je platná pro členy Wizzair Discount klubu. Nejste-li členy, vyplatí se vám se jimi stát, pokud plánujete letět během roku aspoň dvakrát s Wizzair, případně, poletíte ve skupině alespoň dvou osob.

  • S Air One letecky do Itálie levněji

    (29.07.2012, Rádi cestujeme) Italský dopravce si pro nás připravil zajímavou nabídku letenek z Prahy do italských měst Milano, Pisa a Benátky. Pokud plánujete let z Prahy do Pisy, budou právě letenky Air One zřejmě ty nejlevnější. Na trasách do Milana či Benátek již Air One má silnou konkurenci. Například na trase Praha-Benátky aerolinku Wizzair, která letenky do Benátek nabízí i za cenu pod 1 000 Kč.


Sponzorované odkazy