Letenky z Vídně: akce aerolinky Air Berlin pouze dnes!

09. 10. 2012     Akční letenky.cz

Pouze dnes mají klienti německé nízkonákladové aerolinky Air Berlin možnost rezervovat zlevněné zpáteční lety do mnoha destinací od 1680 Kč včetně poplatků. Cestovní období je stanoveno na 1. listopad – 15. březen a letenky v tarifní třídě FlyClassic jsou v této chvíli k dispozici za stejné i nižší ceny jako ve třídě JustFly.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Air Berlin

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Vídně? Vybírejte pohodlně online!
  • Sleva 20 % s Wizzair – pouze dnes!

    (04.09.2013, Letenky levně) Pokud se v budoucnu chystáte letět s leteckou společností Wizzair, využijte dnešní slevové akce pro nákup letenek. Pouze dnes je možné rezervovat letenky do všech destinací se slevou 20 %. Sleva se vztahuje na cenu letenky (nikoliv na poplatky za zavazadlo a rezervaci).

  • Leťte do Venezuely se slevou až 40%! Platí pouze dnes!

    (06.03.2012, Letenky levně) Nepromeškejte skvělou příležitost a ušetřete při koupi letenky do Caracasu až 40 % z bežné ceny! Užijete si tak skvělou dovolenou v exotické Venezuele. Zpáteční letenka Praha- Caracas již za 12 890 Kč. Pozor! Nabídka platí pouze dnes – 6.března do 17:00! Letenky rezervujte ZDE. Další výhodné letenky najdete ZDE.

  • Slevy 20 % s Wizz Airem – platí pouze dnes!

    (21.03.2013, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 21. 3. 2013 slevu 20 % na všechny letenky do všech destinací. Sleva se počítá vždy z ceny letenky (nikoliv z další dodatečných služeb – poplatky za rezervaci nebo sedadla). Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na email travel@skyplus.cz.

  • Výhodné ceny do celé Evropy s Air Berlin

    (06.03.2013, Letenky levně) Letecká společnost Air Berlin nyní nabízí velmi výhodné letenky do mnoha destinací s odletem z Vídně, Budapešti nebo Krakova: od 78,- EUR: Varšava od 88,- EUR: Berlín, Dusseldorf, Oslo, Kodaň, Londýn od 98,- EUR: Curych, Vídeň, Frankfurt, Sylt od 138,- EUR: Split, Thessaloniki od 198,- EUR: Ibiza, řecké ostrovy, Tunis od 258,- EUR.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.