Letenky do Basileje a Toulouse od 2046 Kč

10. 10. 2012     Akční letenky.cz

Levné letenky jsou občas k dostání také u klasických aerolinek, které mimo jiné nabízí vyšší standard, služby navíc či přepravu odbaveného zavazadla zdarma. Letecká společnost Air France například nabízí zpáteční lety z Prahy do Francie od 2603 Kč a takový přepravce SWISS nyní zase zvýhodnil Basilej.

Štítky:
Air France, Akční letenky, Letenky Air France, Letenky do Bazileje, Letenky do Francie, Letenky do Švýcarska, Letenky do Toulouse, Letenky Swiss, Swiss

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nově s Air France z Prahy do Toulouse

    (09.03.2012, Letenky levně) Od 1. dubna 2012 bude Air France  provozovat 5 přímých letů týdně do Toulouse. Využijte této příležitosti k prozkoumání Toulouse a okolí. Užijte si toto „Růžové město“ s krásným historickým centrem. Letenky můžete rezervovat nyni od 2490 Kč.

  • Rezervujte letenky na nové lince do Toulouse

    (08.12.2011, Akční letenky.cz) Klienti letecké společnosti Air France mají nyní možnost navštívit další francouzské město prostřednictvím nové linky z Prahy. Přímé lety do Toulouse budou vypravovány od 1. dubna 2012 hned čtyřikrát týdně. Francouzská aerolinka na této trase střídá společnost Vueling, která své lety ukončila na konci října.

  • Letenky do Francie od Air France za 2452 Kč

    (28.02.2012, Akční letenky.cz) Už nějaký ten pátek nabízí francouzská národní aerolinka Air France letenky z Prahy do měst Marseille a Toulouse. Když se do rezervačního systému podíváte pozorněji, zjistíte, že můžete absolvovat zpáteční cestu za méně než 2500 Kč včetně poplatků. Na lince Praha – Toulouse (TLS) jsou v současné době k mání výhodné palubní lístky-

  • Letenky do různých koutů Francie

    (28.05.2012, Rádi cestujeme) Patříte-li mezi milovníky Francie, nebo se do této země chystáte pracovně, vyhledali jsme pro vás levné letenky. Ceny za zpáteční letenku začínají od 1 522 korun. Níže naleznete zpáteční letenky (včetně ubytování) do Paříže, Nice, Lyonu, Nantes a Toulouse. Letenky jsou vč. tax. Cena za ubytování je vždy za dvě osoby v termínu letu.


Sponzorované odkazy