Podzimní koupání na Barbadosu za 9.600,- Kč

12. 10. 2012     Letenky levně

Letecká společnost Condor nabízí velmi levné letenky z Frankfurtu na Barbados. Nyní máte jedinečnou příležitost prodloužit si léto nejen na Barbadosu za akční cenu 9.600,- Kč. Letecká společnost Condor pořádá do neděle 13. 10. výprodej letenek z Frankfurtu do různých exotických destinací. Jedinou podmínkou je odcestovat již v listopadu.

Štítky:
Akční letenky, Condor, Letenky na Barbados

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Výrazně zlevněné letenky na Sardinii

    (17.12.2011, Rádi cestujeme) V těchto dnech poprvé výrazně u nás udeřila zima, a pokud jste spíše milovníci tepla a moře, máme pro vás levné letenky na Sardinii. Termín letu je sice lednový a tak na koupání to nebude, přesto vás pravděpodobně čekají jarní teploty. V těchto dnech je na Sardinii okolo 15 °C. Noční teploty neklesají pod 10 °C.  A cena zpáteční letenky? Pouhých 236 korun! K dalším extrémně levným letenkám patří ty do Bologně, Říma či Benátek. A úplně na konci článku najdete velmi levnou letenku na Kanárské ostrovy, konkrétně na ostrov Gran Canaria, kde to již na koupání určitě bude.

  • Z Prahy do New Yorku od 12.266,- Kč

    (02.04.2013, Letenky levně) Pokud plánujete své cesty dopředu, tak můžete využít výhodných cen letenek z Prahy do New Yorku od 12.266,- Kč. K dispozici jsou různé podzimní termíny. Můžete například zkusit odlet 7. 10. s návratem 15. 10. v našem vyhledávači. Rezervovat můžete i jiné podzimní termíny za dobré ceny.

  • Podzimní slevy s ČSA

    (27.08.2013, Letenky levně) Právě dnes začíná velký výprodej letenek s ČSA do celé Evropy na cesty od října do prosince. Rezervovat letenky můžete na stránce ČSA do 8. 9. 2013.  

  • Letenky na Sardinii za přibližně 500 korun

    (01.10.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky na Sardinii nabízí nyní Ryanair. Za zpáteční letenku z Frankfurtu-Hahnu zaplatíte něco okolo 500 korun. Termín letu nasvědčuje, že nabídku ocení spíše ti cestovatele, kteří by chtěli na Sardinii trávit aktivní dovolenou, např. na kole. Na koupání v moři to už asi nebude.  


Sponzorované odkazy


Letenky na Barbados

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.