Nové linky do Edinburghu a Vídně od 819 Kč!

15. 10. 2012     Akční letenky.cz

Minulý týden bylo ohlášeno zahájení provozu hned na dvou nových linkách z České republiky, které budou zajišťovat aerolinky easyJet a Danube Wings. Nejlevnější jednosměrné letenky do Edinburghu vychází na 819 Kč (easyJet) a do Vídně na 1225 Kč (Danube). První letadla na nové trase Praha – Edinburgh (EDI) vyletí 21. března 2013.

Štítky:
easyJet, Letenky do Edinburghu, Letenky do Rakouska, Letenky do Velké Británie, Letenky do Vídně, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Edinburghu? Zajímají vás letenky Vídeň? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair ukončí některé linky do Edinburghu

    (16.04.2012, Akční letenky.cz) Po neshodách s vlastníky letiště v Edinburghu oznámila nízkonákladová letecká společnost Ryanair ukončení některých linek mezi Skotskem a osmi evropskými městy. Vedle letišť v Brémách, Frankfurtu, Gothenburgu, Kaunasu, Lodži, Poznani a na Fuerteventuře se na „seznam nechtěných“ dostalo také letiště Bratislava.

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.

  • Události týdne: linky nové i ukončené, akční letenky

    (07.12.2011, ALetenky.cz) Od začátku tohoto týdne bylo zveřejněno hned několik zajímavých informací, ke kterým patří nejen pravidelné akční nabídky aerolinek, ale také nové a rušené linky.

  • Nové přímé linky z letiště Praha

    (26.03.2012, Akční letenky.cz) V posledních dnech se vyrojilo několik nových informací, které se týkají letiště Praha. Podle letových řádů a webových stránek hned tří aerolinek (Aegean Airnines, Belle Air a Volotea Airlines) se dají očekávat nové linky z našeho hlavního letiště.


Sponzorované odkazy