Nízkonákladové aerolinky a jejich poplatky za zavazadla - INFOGRAFIKA

24. 10. 2012     ALetenky.cz

Cestujete s nízkonákladovými aerolinkami a občas řešíte otázku zavazadel? V této infografice najdete nejen informace o jednotlivých poplatcích, ale také několik užitečných rad.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Maďarské aerolinky Malév zkrachovaly, od 3. února ráno zůstávají všechna jejich letadla na zemi

    (03.02.2012, Letenky levně) Maďarské aerolinky Malév se již nějakou dobu potýkaly s finančními problémy a dokonce nějaký čas působily v režimu ochrany před věřiteli. Veřejností rovněž kolovaly informace, že společnost má finance pouze na provoz do konce ledna a poté již bude její budoucnost nejistá.

  • Nabídka nových služeb letecké společnosti WizzAir

    (25.11.2011, ALetenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti se občas snaží vycházet svým zákazníkům co nejvíce vstříc. Například aerolince WizzAir jde o zvýšení pohodlí jejich cestujících.

  • Akční letenky aerolinek Volotea a Jet2

    (16.07.2013, Akční letenky.cz) Hledáte-li akční nabídky, které platí pro letiště Praha, mohou posloužit například letecké společnosti Volotea a Jet2. Jejich provozované linky spojují Českou republiku s Francií resp. Velkou Británií. Š

  • Levné letenky do Asie a Afriky od Pelikána

    (13.12.2011, Akční letenky.cz) Dnešní tip se může hodit především obdivovatelům cizích kultur a dalekých krajů, kteří se rádi vypraví za jejich poznáním. Cestovní agent Pelikán totiž nabízí levné letenky do zajímavých destinací nejen v Africe a Asii.


Sponzorované odkazy