Wizz Air nabídne audio průvodce měst pro chytré telefony

12. 10. 2012     Aerolinie.info

Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabídne díky partnerství se společností PocketGuide Inc. svým zákazníkům aplikaci PocketGuide, která patří mezi přední cestovatelské audio průvodce.

Štítky:
Wizz Air

Online rezervace letenek:

  • Turistické mapy měst s atrakcemi nabízí zdarma Tripomatic

    (18.04.2012, ALetenky.cz) Velmi snadno si svůj výlet naplánujete pomocí webu Tripomatic.com, který v současné době pokrývá množství destinací po celém světě. Novinkou jsou propracované turistické mapy vybraných měst usnadňující orientaci mezi jednotlivými atrakcemi.

  • Wizz Air: levné letenky z Prahy a Brna od 614 Kč!

    (25.09.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air sice na zimu přerušuje linky Brno – Řím (od 14. října), Praha – Burgas (od 16. září) a Praha – Madrid (od 13. října), cenově výhodné letenky do vybraných měst však můžete rezervovat stále.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Wizz Air: nabídka letenek do přímořských destinací

    (04.07.2012, Akční letenky.cz) Dnes jsme si pro vás připravili rychlý přehled víceméně levných letenek od nízkonákladové aerolinky Wizz Air, která mimo jiné létá také z Prahy a Brna. Pokud chcete letět k moři, budete ovšem muset zvolit odlety z letiště Praha, odkud se dostanete celkem do deseti evropských měst.


Sponzorované odkazy


Letenky na Arubu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.