ČSA představily nové webové stránky

10. 10. 2012     Aerolinie.info

ČSA spustily novou verzi svých webových stránek www.csa.cz, respektive www.czechairlines.com. Stránky jsou nyní uživatelsky komfortnější, jednodušší, přehlednější a intuitivně navedou návštěvníka k požadovanému produktu.

Štítky:
ČSA

Online rezervace letenek:

  • Cimber Sterling pozastavuje své lety! Bankrot?

    (03.05.2012, Akční letenky.cz) Hned několik známých aerolinek se během roku 2012 dostalo na listinu zbankrotovaných a zdá se, že k nim přibude i další. Kvůli finančním problémům dnes v 6:30 oznámila dánská aerolinka Cimber Air (či Cimber Sterling) přerušení všech letů a podala insolvenční návrh. Od dnešního dne také nefungují webové stránky letecké společnosti. Celá situace je nemilá především [...]

  • TZ:Nový platební nástroj pro klienty Českých aerolinií

    (16.11.2011, Rádi cestujeme) Letenky společnosti ČSA je ode dneška možné hradit také bezhotovostním převodem z kterékoliv banky v ČR Praha 15. listopadu 2011Bezhotovostním převodem z účtu na účet je od dnešního dne možné hradit letenky Českých aerolinií, které si zákazníci rezervují přes webové stránky společnosti.

  • Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

    (20.06.2012, Akční letenky.cz) Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

  • Nové destinace Ryanairu: Catanie a Targu Mures

    (23.01.2013, Rádi cestujeme) Ryanair nezastavuje svou expanzi a přidává na svou mapu destinací nové body. Nově bude Ryanair létat do rumunského Targu Mures a to z Bruselu, později i italské Pisy. Na uvedeném letišti již nějakou dobu operuje především Wizz Air, konkurent irského dopravce.


Sponzorované odkazy


Letenky do Libanonu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.