Wizzair zavádí Discount club

05. 11. 2012     Rádi cestujeme

Letecký přepravce Wizzair spouští "novou" službu Discount club. Slovo "novou" uvádíme v uvozovkách, protože o úplnou novinku až tak nejde. Jde o upravenou verzi dříve zavedeného Xclusive clubu. Pokud jste byly členy tohoto Xclusive clubu, tak již jim nejste. Nově jste členy Discount clubu. A co to pro vás znamená?

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air Discount Club: letenky se slevou 20 euro pouze dnes!

    (22.11.2012, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air pro dnešní den připravila speciální akci “Zdvojnásobte svoji slevu”, která navyšuje garantovanou slevu pro členy Wizz Discount Clubu na 20 euro.

  • Letenky se slevou díky Wizz Discount Clubu

    (05.11.2012, Aerolinie.info) Letecká společnost Wizz Air oznámila spuštění svého nového Wizz Discount Clubu. Ten svým členům garantuje slevu ve výši 10 euro na jednosměrné lety, u nichž je cena letenky vyšší než 12,5 eur.

  • Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

    (06.11.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.

  • Letenky z mnoha letišť se slevou 20%!

    (30.10.2013, Akční letenky.cz) Na webu letecké společnosti Wizz Air mohou členové WIZZ Discount Club rezervovat letenky se slevou 20% ještě dnes. Akce se vztahuje na všechny destinace a všechny termíny. Roční členství v klubu vychází na 750 Kč a rozhodně se vyplatí především náruživějším cestovatelům.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.