Z Prahy do Lyonu za 969,- Kč!

19. 11. 2012     Letenky levně

Letecká společnost Easy Jet nabízí akční let z Prahy do Lyonu za pouhých 969 Kč! Navštivte Lyon ještě před Vánoci. Město známé jako gurmánské nebe, vám nabídne nejednu restauraci oceněnou micheliskou hvězdičkou. Po dobrém jídle můžete vyrazit do francouzských Alp, které jsou odtud pouhé dvě hodiny cesty.

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky easyJet

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Lyonu za pouhých 650,- Kč!

    (27.12.2012, Letenky levně) Už přemýšlíte, kam byste pozvali svou drahou polovičku v únoru na výlet? Zkuste zajet do malebného Lyonu, který je velmi pohostinný a má dokonce delší historii než Paříž! Jde o centrum celého regionu francouzských Alp, a tak tu najdete typickou architekturu, ale i geniální gurmánské zážitky.

  • EasyJet: Předvánoční let Praha – Lyon a zpět za 1.360 Kč

    (03.08.2012, Letenky levně) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet aktuálně nabízí na celý předvánoční prosinec nejnižší tarify z Prahy do Lyonu a také z Lyonu do Prahy. Díky tomu se dostanete tam i zpět za 1.360 Kč včetně všech poplatků a zavazadla do 10kg. V ceně není jen vystavovací poplatek, který se může lišit podle místa vystavení.

  • EasyJet: levné letenky z Prahy od 1538 Kč

    (07.08.2013, Akční letenky.cz) Plánujete podzimní cestu do Amsterdamu, Manchesteru či Lyonu a sháníte levné letenky? Nu právě pro vás je k dispozici nabídka od aerolinky easyJet, která mimo jiné létá také z letiště Praha.

  • Kam vycestovat na podzim? Zkuste Kodaň nebo Lyon

    (05.08.2012, Rádi cestujeme) Chcete-li na podzim někam letecky vyrazit, je zapotřebí již nyní začít se poohlížet po levných letenkách. Zajímavým podzimním tipem by mohla být města Kodaň a Lyon. Obě města mají přímé letecké spojení z Prahy s nízkonákladovou aerolinkou. Do Kodaně vás dopraví např. Norwegian, do Lyonu pro změnu Easyjet.


Sponzorované odkazy