Do New Yorku na nákupy od 13.050,- Kč

27. 11. 2012     Letenky levně

Jestli chcete vidět New York a zároveň využít povánočních slevy, ale letenky z Prahy se vám zdají příliš drahé, zkuste letět z Vídně. Nyní jsou k dispozici lety z Vídně do New Yorku od 13.050,- Kč za zpátečná letenku na cesty v lednu a únoru příštího roku. Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na [...]

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenka do New Yorku již od 12 640 Kč

    (30.03.2012, Letenky levně) Pokud jste ještě nebyli v New Yorku, nyní přišel ten správný čas. Pelikan.cz Vám nabízí výhodné tarify do americké metropole, NEW YORKU již od skvělých 12 640 Kč. Kombinovanou letenku do New Yorku s odletem z Vídně a návratem do Prahy již za 12 640 Kč rezervujte zde.

  • Levné letenky: předvánoční nákupy v zahraničí

    (28.11.2011, Akční letenky.cz) Vánoční trhy a nákupy s nimi spojené jsou velmi oblíbenou událostí nadcházejících dnů. Řada lidí dokonce vyráží za vánoční atmosférou (a nejen za ní) do evropských metropolí jako jsou Londýn, Paříž, Milán, Řím či Brusel. Poměrně levné letenky nabízí v současné době například aerolinky Ryanair, WizzAir nebo easyJet. Využijte třeba linky Praha – Paříž (CDG) [...]

  • Levně na prodloužený víkend třeba za nákupy

    (08.03.2012, Rádi cestujeme) Blíží se nám jaro a zaletět si levně na prodloužený víkend do evropských měst bude jistě zajímat mnohé z Vás. A není to tak složité. Levně se dá letět z Wroclawy nebo z Brna do Paříže či Milána a to za pár stovek. Co třeba na nákupy do Milána? Z letiště Bergamo se pohodlně dostanete speciálními autobusovými linkami, které přímo na letištích provozuje několik společností. Autobus vás odveze na hlavní nádraží v centru Stazione Centrale. Cena zpátečního lístku se pohybuje okolo 14 eur. Cena lístku na městskou hromadnou dopravu je jedno euro, jednodenní jízdenka stojí tři eura a dvoudenní 5,50 eur.

  • Z Krakowa do New Yorku od 11.250,- Kč

    (16.04.2013, Letenky levně) Plánujete cestu do New Yorku a chcete ušetřit? Zkuste letět z Krakowa, kam se snadno dostanete přes noc vlakem. Letenku z Krakowa do New Yorku lze zakoupit již od 11.250,- Kč. K dispozici jsou různé termíny v říjnu. (Příklad rezervace s odletem 14. 10. a návratem 21. 10. v našem vyhledávači).


Sponzorované odkazy