Akční letenka za exotikou

09. 12. 2012     Rádi cestujeme

Aerolinka Türkish airlines si pro své klienty připravila velmi zajímavou nabídku - zpáteční letenka na exotický ostrov Male (Maledivy) za hezkých 13 308 korun. Odlet je z Říma, případně z Benátek. Cena je vč. tax i poplatků.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • S ČSA za exotikou

    (20.08.2013, Letenky levně) Letecká společnost ČSA zveřejnila zvýhodněné ceny letenek do Colomba, Bangkoku, Sydney a Brisbane. Pokud jste lovci nejnižších cen, tato nabídka asi nebude pro vás. V každém případě se jedná o letenky v hlavní sezóně za velmi rozumné ceny.

  • Za exotikou na Maledivy

    (13.01.2012, Rádi cestujeme) V případě, že toužíte zažít exotickou dovolenou, máme pro vás tip. Za poměrně zajímavou cenu nabízí letenky na Maledivy aerolinka Qatar Airlines. Z Mnichova vás na Maledivy dopraví za hezkých 15 818 korun. Ubytování na deset dnů pro dvě osoby začíná od zhruba 10 tisíc korun. My jsme vybrali ubytování za cenu 11 801 korun, především kvůli kladnému hodnocení hotelu.

  • Letenky za exotikou: Azory a Portoriko

    (29.01.2012, Rádi cestujeme) Na závěr tohoto víkendu vypisujeme zajímavé ceny letenek do exotického Portorika a na Azory. Zpáteční letenky na Azory stojí necelých 8 500 korun vč. tax, Portoriko vás bude stát zhruba 11 700 korun.

  • Pořádně levné letenky za exotikou

    (02.03.2012, Rádi cestujeme) V těchto dnech lze zakoupit podstatně levnější letenky do Karibiku nebo Thajska než tomu bývá zvykem. Nizozemské Antily jsou dostupné z blízkého německého letiště v Norimberku již za cenu těsně nad hranicí 10 500 korun. Letenky do Bangkoku stojí dokonce necelých 10 tisíc korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Hong Kongu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.