Jižní Amerika za necelých 8000 korun

14. 12. 2012     Rádi cestujeme

Za velmi, velmi příznívou cenu si můžete zakoupit letenky do Brazílie, Venezuely případně do Peru. Za zpáteční letenku zaplatíte okolo cca. 8 000 korun. To je výborná cena, obvykle lze do těchto států zakoupit letenku okolo 18 000 korun. Jedinou vadou na kráse je, že vaše cesta nebude přímo z Prahy, ale z Barcelony a návrat je do Paříže.

Štítky:
Letenky do Brazílie, Letenky do Venezuely

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do New Yorku za necelých 7 000 korun

    (26.08.2012, Rádi cestujeme) Alitalia znovu překvapuje svými cenami letenek. Opět jsou k dispozici letenky z Evropy do USA za necelých 7 000 korun. Za zpáteční letenku do New Yorku zaplatíte jen 6 836 korun. Odlet je z Ženevy, návrat zpět do Benátek. Pokud pro návrat zvolíte milánské letiště je letenka o pár set dražší.

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  

  • Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

    (30.03.2012, Rádi cestujeme) Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.

  • Letenka do Dubaje za necelých 6 000 korun

    (11.09.2012, Rádi cestujeme) K dnešním dalším akčním letenkám rozhodně patří let z Berlína do Dubaje. Tentokrát na výpravu je i dostatek času, protože odlet je na počátku příštího roku, kdy budou v Dubaji i snesitelnější teploty. Cena za zpáteční letenku do Dubaje: 5 944 korun (235 €). Let zajišťuje aerolinka Pegasus.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.