Letecké společnosti a cestovní zavazadla

02. 01. 2013     Rádi cestujeme

Je to již nějaký ten pátek, co jsme vám podrobněji sepsali aktuální podmínky přepravy příručních a běžných zavazadel. Proto jsme se rozhodli napsat opět o aktuálních podmínkách přepravy zavazadel. Zvláště nedávno nám v tom udělal „chaos“ Wizz Air, který nově dělí příruční zavazadla na velká a malá.  

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letecké společnosti aktualizují své letové řády

    (21.11.2012, ALetenky.cz) Pomalu přichází doba kdy jednotlivé letecké společnosti aktualizují své letové řády a často také zavádí či ruší letecká spojení mezi jednotlivými destinacemi. Ke změná samozřejmě dochází také u linek z České republiky.

  • Letecké společnosti: shrnutí nejnovějších informací

    (09.05.2012, Akční letenky.cz) V poslední době se v médiích objevila řada nových informací, které se týkají leteckého průmyslu a stojí určitě za zmínku. Bohužel převažují spíše ty horší zprávy nad lepšími. Oproti slibovanému zdražování zřejmě klienty letecké společnosti WizzAir potěšilo snížení poplatku za službu WIZZ Xclusive Club na 750 Kč/rok.

  • Reakce aerolinek na krach společnosti Malév

    (06.02.2012, Akční letenky.cz) Ihned po krachu maďarské národní aerolinky Malév, o kterém jsme informovali v pátek, se objevily zprávy o nově chystaných linkách hned několika leteckých společností. Například nízkonákladovka WizzAir chystá navýšení kapacity na letišti v Budapešti a plánuje provoz až 129 letů týdně, které bude zajišťovat celkem pět Airbusů A320.

  • Speciální akce letecké společnosti ČSA a letenky od 2201 Kč!

    (03.07.2013, Akční letenky.cz) Akční lety do mnoha destinací po celém světě nyní najdete na webových stránkách letecké společnosti ČSA, která je mimo jiné zajišťuje v code-share spolupráci s dalšími aerolinkami. Na poměrně zajímavé částky vychází nyní letenky z Prahy do Bangkoku, kam se létá s jedním mezipřistáním v Abú Dhabí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.