Nejlevnější letenky 2013: aktuální nabídka!

09. 01. 2013     ALetenky.cz

V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.

Štítky:
Nejlevnější letenky

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA: nejlevnější letenky od 1692 Kč!

    (08.08.2013, Akční letenky.cz) Asi nejlevnější letenky z nabídky letecké společnosti ČSA je nyní možné rezervovat na webu jen do 10. srpna 2013, v nabídce je však pouze několik málo destinací. Akce se vztahuje na cestovní období září – listopad 2013. Za uvedenou cenu je možné rezervovat letenky z Prahy do italského města módy.

  • ČSA se dohodly s piloty na podmínkách kolektivní smlouvy pro rok 2013

    (16.11.2012, Aerolinie.info) Vedení ČSA a České sdružení dopravních pilotů CZALPA se dohodly na podmínkách kolektivní smlouvy pro rok 2013. Výsledky jednání stvrdí obě strany formálně podpisem v nebližších dnech.

  • EasyJet: Levné letenky na zimu 2012 a jaro 2013

    (08.06.2012, Letenky levně) Nízkonákladová aerolinka easyJet dnes zahájila prodej letenek na zimu 2012 a jaro 2013. Pokud se tedy chystáte v zimě do jedné z destinací, které easyJet obsluhuje, je dobrý čas na koupení letenky, jelikož u této nízkonákladové společnosti platí, čím dříve kupujete, tím lepší cenu máte.

  • Je nejlevnější leteckou společností Ryanair?

    (22.10.2013, Akční letenky.cz) Pokud hledáte levné letenky po Evropě, určitě se vyplatí prověřit web nízkonákladové aerolinky Ryanair, ke které náleží řada superlativ a patří mezi ně třeba také slovo „nejlevnější“. Z určitého úhlu pohledu však na trhu existují i levnější přepravci.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.