Levné letenky: Rotterdam, Riga či Dublin od 1760 Kč

10. 01. 2013     Akční letenky.cz

Hned několik leteckých společností na svém webu momentálně propaguje akční letenky z letiště Praha, dnes tady zmíníme aerolinky airBaltic, Transavia a Aer Lingus. Z našeho výběru vychází nejlevněji lety na lince Praha – Rotterdam (RTM), které zajišťuje přepravce Transavia.

Štítky:
AerLingus, AirBaltic, Letenky AerLingus, Letenky AirBaltic, Letenky Transavia, Transavia

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Vybírejte pohodlně online!
  • Aprílové ceny Ryanairu? Praha – Dublin a zpět za 1636 Kč

    (25.11.2013, Akční letenky.cz) Do pravého irish pubu na poctivou pint of Guiness se můžete vydat s leteckou společností Ryanair třeba v dubnu příštího roku. Zpáteční letenky Praha – Dublin se momentálně prodávají již od 1636 Kč.

  • US Airways: Dublin – New York a zpět za 8990 Kč

    (09.07.2012, ) Zaleťte si v zimě do USA, konkrétně do města New York. Aerolinky US Airways přichystaly akční letenky z irského Dublinu do New Yorku a zpět za pouhých 8990 kč včetně poplatků a tax. Zpáteční letenky z Prahy do Dublinu v tomto období stojí necelé 4 tisíce korun, takže můžete navštívit dvě zajímavé destinace za pouhých 13 tisíc. Tarif na akční letenky do New Yorku je platný v období od 30. října do 25. února 2013. Odlet je z letiště Dublin Arpt v Irsku s mezipřistáním na letišti Philadelphia Intl Arpt v USA a příletem na letiště La Guardia v New Yorku. Volné termíny naleznete zde  

  • Levné letenky do Dublinu: S Ryanairem a odletem z Krakova jen za 1 358 Kč

    (11.01.2012, Letenky levně) S nabídkou akčních letenek do Dublinu přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Poletíte-li dle níže uvedeného itineráře a využijete-li k platbě kartu MasterCard Prepaid Debit, seženete letenky již za 1 358 Kč. Krakov - Dublin / 17. března Dublin - Katovice / 20. března Letenky si objednávejte na webu Ryanair.com.

  • Letíme z Bratislavy - Dublin od 1 657 korun

    (19.03.2013, Rádi cestujeme) Ryanair s blížícím se létem bude opět provozovat více letů ze slovenské metropole Bratislavy. K zajímavým letům patří např. let do Dublinu. Cena zpáteční letenky je zhruba 1 600 korun. Pokud byste radši nějakou tu "letní" destinaci, je k dispozici velmi zajímavá letenka na Sardinii, do města Alghera. Cena této letenky je přibližně 1 000 korun.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.