Nejlevnější letenky vedou z Polska

10. 01. 2013     Rádi cestujeme

Chcete-li letět do některé z evropských destinací co nejlevněji, zkuste za své odletové letiště zvolit některé z těch polských. Nabídka levných letenek z Polska je zvláště výhodná pro ty, kteří bydlí v regionech, které mají dobrou dopravní dostupnost do Katovic, Krakova či Vratislavy. Ceny zpátečních letenek začínají na 388 korunách. Tradičně nejlevnější jsou letenky do Skandinávie, případně do Bruselu či Londýna. K velmi zajímavým letenkám patří let z Krakova na Maltu v měsíci červnu. Za ubytování vč. zpátečních letenek pro dvě osoby zaplatíte od 11 290 korun/10 nocí.

Štítky:
Nejlevnější letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky z Brna do Londýna za 669 Kč

    (01.08.2012, Rádi cestujeme) Bývá už takovým pravidlem, že nejlevnější letenky z Česka vedou z Brna. To především díky přítomnosti nízkonákladových dopravců Ryanair a Wizzair. my jsme vyhledali aktuální nejlevnější letenky z  Brna. Ty nás zavedou např. do Barcelony, Londýna nebo Říma.

  • Nejlevnější letenky 2013: aktuální nabídka!

    (09.01.2013, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.

  • Je nejlevnější leteckou společností Ryanair?

    (22.10.2013, Akční letenky.cz) Pokud hledáte levné letenky po Evropě, určitě se vyplatí prověřit web nízkonákladové aerolinky Ryanair, ke které náleží řada superlativ a patří mezi ně třeba také slovo „nejlevnější“. Z určitého úhlu pohledu však na trhu existují i levnější přepravci.

  • Souboj nízkonákladových aerolinek: kdo je nejlevnější?

    (21.10.2013, ALetenky.cz) Všichni víme, že nejlevnější evropskou aerolinkou je Ryanair.. Nebo to tak není? Společnost Ryanair je známá různými poplatky (mnohdy velmi chytře ukrytými), v Evropě jsou tak levnější dokonce 3 aerolinky: Pegasus Airlines, Wizz Air a Blue Air.


Sponzorované odkazy


Letenky do Gibraltaru

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.