Pelikán: letenky do Afriky a Ameriky od 13076 Kč

14. 01. 2013     Akční letenky.cz

Širokou nabídku levných letenek do celého světa můžete objevit na webových stránkách cestovního agenta Pelikán, kde najdete nejen možnosti cest z České republiky, ale také ze vzdálenějších letišť. Za zajímavé částky se nyní můžete podívat například do New Yorku, Nairobi či na ostrov v Karibském moři Svatý Martin.

Štítky:
Letenky do Nairobu, Letenky do New Yorku, Letenky do USA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • S agentem Pelikán do Miami či Kororu od 13035 Kč

    (18.07.2012, Akční letenky.cz) Po dlouhé době na našem webu přinášíme nabídku od cestovního agenta Pelikán, který propaguje zajímavé lety na Floridu a třeba také na malý tichomořský ostrůvek Palau. V rezervačním systému jsou však výhodnější letenky k dispozici od podzimních měsíců.

  • Pelikán nabízí levné letenky bez poplatků!

    (31.10.2012, Akční letenky.cz) Pokud právě plánujete svoje další cesty a hledáte výhodné letenky do světa, mohl by se vám hodit tip na web cestovního agenta Pelikán. Ten totiž nyní nabízí letenky bez rezervačního poplatku do mnoha destinací, do kterých se můžete vydat nejen z Brna a Prahy.

  • Pelikán: nejlevnější letenky do Miami od 13956 Kč

    (11.09.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán prezentuje pravidelný přehled vybraných letů do destinací po celém světě a právě nyní nabízí nejlevnější letenky do jihovýchodní části Floridy. Samozřejmě se jedná o cestu z České republiky, i když můžete na webových stránkách jednoduše zkoušet různé kombinace.

  • Pelikán: akční letenky do Dubaje od 4849 Kč

    (03.04.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán propaguje na svém webu výhodné letenky do mnoha destinací, do kterých můžete cestovat nejen z České republiky, ale i z dalších zemí. Po troše pátrání můžete narazit na velmi zajímavé letenky do Spojených arabských emirátů.


Sponzorované odkazy