Akční letenky: západ Francie a Provence od 1540 Kč!

29. 01. 2013     Akční letenky.cz

Dnešní nabídka se týká dvou francouzských měst, do kterých se můžete dostat prostřednictvím leteckých společností Volotea a Air France z Prahy. Nejlevnější jednosměrné letenky lze nyní obstarat od 770 Kč u prvně jmenovaného přepravce.

Štítky:
Air France, Letenky Air France, Letenky do Francie, Letenky Volotea, Volotea

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Prahy do Marseille od 2.949,- Kč

    (22.04.2013, Letenky levně) Z Marseille je to co by kamenem dohodil na krásné pláže Azurového pobřeží a do krásných francouzských měst Avignon, Aux-en-Provence nebo Arles. Letenku z Prahy do Marseille můžete zakoupit již od 2.949,- Kč. K dispozici jsou různé termíny v září a říjnu.

  • Air France: Do Marseille a zpět za 2.618 Kč

    (09.08.2012, Letenky levně) Letecká společnost Air France nabízí letenky do podzimní Provence za zajímavou cenu. U francouzského přepravce si nyní můžete rezervovat v termínu 10. – 20. října zpáteční letenku z Prahy do Marseille (MRS) za 2.618 Kč. Cena je včetně poplatků. Neváhejte a kupte si letenku včas – zbývá už jen několik volných míst.

  • Zaleťte si na víkend do Lyonu za 1660 Kč !

    (24.11.2013, Akční letenky.cz) Letecká společnost EasyJet nabízí v únoru příštího roku velice příjemné ceny zpátečních letenek na trase Praha – Lyon (Francie). Strávit romantický víkend v tomto překrásném městě, ležícím v regionu  Rhône-Alpes, severně od Provence, můžete již od 1660 Kč! Lyon Vás uchvátí svou bohatou historií.

  • Letenky do Nice od 1 541 korun

    (29.06.2012, Rádi cestujeme) Do hledáčku jsme pro dnešek zařadili letenky do francouzského Nice. Město najdete v oblasti Provence. Nice je střediskem Azurového pobřeží, nedaleko najdete např. Cannes, o něco dále pak Marseille. Ceny letenek do této krásné části Francie startují od 1 541 korun. Cena je za zpáteční letenku vč. tax s příručním zavazadlem.


Sponzorované odkazy