Malaysia Airlines se stávají členem aliance oneworld

01. 02. 2013     Aerolinie.info

Letecká společnost Malaysia Airlines se od 1. února 2013 stává součástí aliance oneworld. Přidává se tak do společnosti aerolinek, jako jsou American Airlines, British Airways, Finnair, Iberia a řada dalších.

Štítky:
Malaysia Airlines

Online rezervace letenek:

  • TAM Airlines vstoupí do aliance oneworld

    (08.03.2013, Aerolinie.info) Společnost LATAM Airlines Group, pod kterou TAM Airlines patří, to oznámila na zasedání aliance oneworld v Hong Kongu.

  • Air Berlin: akční letenky na Island od 4465 Kč

    (13.02.2012, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Air Berlin, která se v březnu 2012 stane novým členem aliance Oneworld, si pro své zákazníky připravila zajímavou valentýnskou akci. Pouze dnes a zítra mohou cestovatelé rezervovat levné letenky do mnoha destinací od 1237 Kč (€49). Cestovní období je stanoveno na 1. březen – 30. červen.

  • Wizz Air: levné letenky do Říma a zpět od 754 Kč!

    (28.02.2013, Akční letenky.cz) Jestliže plánujete v nadcházejících měsících návštěvu Itálie a pátráte po levných letenkách, mohla by vás zaujmout nabídka nízkonákladové aerolinky Wizz Air. Ta totiž nabízí jednosměrné letenky do Říma a Bari od 377 Kč resp. 647 Kč. S nižší cenou můžete počítat v případě, že ste již členem Wizz Discount Clubu (WDC)!

  • Wizz Air: levné letenky z Brna a Prahy od 229 Kč!

    (27.05.2013, Akční letenky.cz) Na řadu levných letů z Prahy a Brna do několika destinací můžete narazit například na webu nízkonákladové aerolinky Wizz Air. Pokud se navíc stanete členem Wizz Discount Clubu (WDC), můžete na každé jednosměrné letence ušetřit až 270 Kč a dosáhnout tak klidně na cenu 229 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Malajsie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.