Letenky do Řecka za nízkou cenu

03. 02. 2013     Rádi cestujeme

Čím dál více lidí začíná plánovat svou letošní letní dovolenou. Někteří ji stráví aktivně, například v horách, jiní budou raději u moře. Velice oblíbenou destinací pro letní dovolenou u moře je Řecko. Řecko patří do první pětky nejoblíbenějších zemí, kam Češi cestují k moři. I nás letos čeká pravděpodobně dovolená v Řecku. Plánujeme vycestovat na ostrov Kréta a jak jinak než po svém. Odkud tedy nejlevněji letět do Řecka?

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Air One: sleva 50 % na cenu letenky na lety v září a říjnu

    (25.07.2012, Letenky levně) Italský nízkonákladový dopravce Air One pokračuje v letních akcích a přichází s velmi zajímavou možností koupě letenek na září a říjen s 50% slevou. Sleva se sice vztahuje jen na čistou cenu letenky, tedy nikoliv na taxy a poplatky, avšak i tak se jedná o značnou úsporu vůči obvyklým cenám.

  • Letenky do Thajska za 6.780 Kč. Sleva 55%!

    (02.04.2013, AkčníLetenka.cz) Letenky do thajského Bangkoku za extra nízkou cenu jsou dostupné na lety ČSA ve spolupráci s Etihad Airways prostřednictvím online prodejce letenek Pelikán.cz.

  • Letenky do Thajska za 6.780 Kč. Sleva 55 %!

    (02.04.2013, AkčníLetenka.cz) Letenky do thajského Bangkoku za extra nízkou cenu jsou dostupné na lety ČSA ve spolupráci s Etihad Airways prostřednictvím online prodejce letenek Pelikán.cz.

  • Letenka na Mallorku za 611 Kč, Řím a Londýn za 550 Kč

    (17.05.2012, Rádi cestujeme) Nejčastější cena letenek v dnešním článku o levných letenkách je 560 korun. A kam můžete za tuto cenu vyrazit? Tak třeba do Švédska, Irska nebo Španělska. Za 550 korun doletíte do Říma či Londýna. A pokud byste radši někam k moři za teplem, můžete si zakoupit letenku na Mallorku a to za velmi nízkou cenu - 611 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.