Lufthansa letenky do exotických destinací od 7299 Kč!

06. 03. 2013     Akční letenky.cz

Právě před krátkou chvílí představila letecká společnost Lufthansa svoji novou akci na lety do vybraných destinací po celém světě. Nejlevnější letenky z Prahy jsou nyní zákazníkům k dispozici od 7299 Kč, avšak jejich rezervace je možná pouze do 7. března čili do zítřka.

Štítky:
Letenkz Lufthansa, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • SWISS: akční letenky do exotických destinací

    (28.05.2012, Akční letenky.cz) Letenky na Kubu, Mauricius či Maledivy nemusí být drahé! Velmi zajímavou nabídku si pro své zákazníky připravila klasická letecká společnost SWISS, se kterou se nyní mohou vypravit do vybraných exotických zemí za akční ceny. Akce se vztahuje na odlety z letiště Praha, odkud aerolinka létá do dalekých destinací přes Curych.

  • ČSA: levné letenky do exotických destinací od 12974 Kč!

    (04.11.2013, Akční letenky.cz) Nabídku levných letenek do dalekých krajů objevíte na webu letecké společnosti ČSA právě teď. K dispozici jsou destinace jako Kolombo, Malé či Sydney. Na Srí Lanku mohou klienti aerolinky letět z Prahy již od 12974 Kč v několika listopadových a prosincových termínech.

  • Letenky na Maledivy z Vídně či Prahy od 9090 Kč!

    (31.01.2013, Akční letenky.cz) Speciální akci si pro své klienty připravila tradiční letecká společnost Emirates, která už od půlnoci nabízí letenky do exotických destinací za velmi zajímavé ceny. Exkluzivní nabídka potrvá do 5. února a platí pro cestovní období 6. únor – 15. červen 2013!

  • Turkish Airlines: akční letenky do Indie či na Maledivy od 12777 Kč!

    (16.10.2013, Akční letenky.cz) Do řady exotických destinací se nyní mohou podívat klienti letecké společnosti Turkish Airlines, která nabízí letenky z Prahy či Vídně za velmi výhodné ceny. Při takovýchto cestách je třeba počítat s mezipřistáním na letišti v Istanbulu, kde má přepravce základnu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.